miercuri, 26 august 2009

Veniti la noi...

...daca va numarati printre cei care inca se incapataneaza sa creada ca mersul la munte nu inseamna manele la maxim si betii pana in zori, ci un prilej de a va bucura de placerea parca uitata de a asculta numai linistea, de a va trezi dimineata in cantecul pasarilor, de a face o plimbare la rasaritul soarelui prin padurea aflata la 20 m de casa, de a respira AER, nu gaze de esapament.

Va oferim un apartament situat la parter, complet izolat de restul casei si cu intrare separata, alcatuit din 2 dormitoare cu TV satelit, bucatarie complet utilata (frigider, plita, cuptor cu microunde, filtru cafea), baie cu dus si apa calda non-stop. Apartamentul dispune de incalzire centrala, de propria terasa in aer liber, acoperita, cu suprafata de 40 m2, gratar acoperit, gradina de 2000 m2.

Facilitati pentru copii: tobogan, leagan max.13 kg, groapa cu nisip si jucarii.

In zona se pot practica diverse activitati in functie de sezon: ski, patinaj, sanius, plimbari cu ATV-ul sau elicopterul, zbor cu parapanta, drumetii montane, vizitarea unor situri istorice (Castelul Bran, Cetatea Rasnov proaspat restaurata, Bisericile fortificate din imprejurimile Brasovului, Centrul istoric al Brasovului etc).

Iarna si pe timp foarte ploios accesul se poate face numai cu vehicule cu tractiune integrala. In aceste perioade autoturismele pot fi parcate in curte pazita, la cca 400 m de locul de cazare.


Va asteptam sa ne contactati la telefon:
0728 960 478 – Laura sau e-mail: laura.mircea@gmail.com
0721 440 464 – Catalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu